Selecteer een pagina

Landelijke Opschoondag uitgesteld

Helaas gaan we komende zaterdag 21 maart binnen onze buurt niet gezamenlijk opruimen. In de Meierijstad wordt de Opschoondag uitgesteld. Zie onderstaande bericht.
Wij zullen jullie te zijner tijd vanuit de buurtvereniging op de hoogte houden en komen met een nieuw verzoek om je aan te melden om te helpen.
Maar natuurlijk wordt het te allen tijde gewaardeerd als we onze eigen buurt schoonhouden en niet wachten op die ene dag. Tenslotte draagt dit zeker bij tot de leefbaarheid binnen onze mooie buurt.

Beste aanmelder voor de Landelijke Opschoondag,

De Landelijke Opschoondag op zaterdag 21 maart en de extra opschoondagen op woensdag 18 en vrijdag 20 maart gaan in Meierijstad niet door en worden uitgesteld.
Het college van Meierijstad heeft gister besloten alle bijeenkomsten t/m maandag 16 maart uit te stellen (zie ook: https://www.meierijstad.nl/home/nieuws_3190/item/coronavirus-in-nederland_11383.html ) .
De geplande opschoondagen in Meierijstad vinden pas na de 16e plaats en vallen dus buiten de huidige maatregelen voor Brabant. Echter, gelet op de voorbereidingen die de dagen met zich meebrengen, is het niet mogelijk de activiteiten op het laatste moment nog te annuleren. De opschoondagen worden daarom uit voorzorg verplaatst naar een ander moment.
We verplaatsen de Landelijke Opschoondag naar zaterdag 19 september 2020, dan is het World Cleanupday. Deze dag gaan we groots aanpakken, tegen die tijd ontvangt u hierover meer informatie.
Bedankt dat u zich wilde inzetten tijdens de Opschoondagen om Meierijstad een stukje schoner te maken. We hopen op eenzelfde enthousiasme te kunnen rekenen in september!

Met vriendelijke groet,
Team Grondstoffen (Afval) Meierijstad

Doe met ons mee met de Landelijke Opschoondag!

Wij ruimen op! Help jij mee? Op 21 maart vanaf 10:00.
Vanuit de wijkvereniging 3 H’s doen we mee met de Landelijke Opschoondag en gaan we door Veghels Buiten vanaf 3 vertrekpunten verschillende routes lopen om al het los slingerende afval op te ruimen.

Vertrekpunten
Je hebt de mogelijkheid om zelf te kiezen vanaf welk punt je wilt vertrekken:
– Antonius kapel
– Buitendreef
– Paardrijvereniging (Beukelaarstraat)

Op de vertrekpunten worden grijpers, handschoenen en vuilniszakken uitgedeeld.

Afsluiting
Alle 3 de routes eindigen in de Kruigenstraat, waar we dan met z’n allen als beloning gezellig wat kunnen gaan drinken met wat lekkers. We willen graag weten op hoeveel buren we kunnen rekenen dus geef je op voor 11 maart via https://forms.gle/Mq8gaG2aMWWdDrwp7 of stuur een mailtje met je gegevens en gewenst vertrekpunt naar leon@van-veghel.com.